Geschiedenis

Onze “Trouwe Vriend Lummen:

Werd in 1982 opgericht als alle rassen club aangesloten onder KKUSH Nr.865 door Ivo Hulsmans.
Door het grote succes van de hondenscholen ( gehoorzaamheid) vonden wij dat we ons op dat gebied ook moesten profileren, dus startte we ook op OTVL een hondenschool! Hier zijn al vele verschillende rassen aanwezig en hun aantal groeit nog steeds! Ondertussen is er ook nog het “Veldwerk” bijgekomen. Door de grote groei van onze club, en dankzij de steun van de gemeente Lummen hebben wij ons terrein verder kunnen uitbouwen tot een plaats waar je ook grotere wedstrijden kan organiseren. OTV- Lummen bestaat nu dus uit 3 clubs :

- Africhting 1C
- Gehoorzaamheid 4B
- Veldwerk

We beschikken over een grote kantine en kunnen steunen op een omvangrijke groep OTVL Leden om van onze club een fijne plaats te maken om hondensport te kunnen beoefenen. Wijzelf Africhting (1C) beoefenen het GHP (gehoorzaamheidsprogramma) GHP bestaat uit 3 onderdelen: A Speuren, B Gehoorzaamheid en C Pakwerk. GHP bestaat dan nog uit 3 opgaande programma’s GHP1, GHP 2 en GHP3. Eens als men GHP3 heeft behaald kan men eventueel doorgaan met CAC wedstrijden en indien hond en geleider zo goed zijn geworden kan men zich selecteren om aan het WK FCI alle rassen deel te nemen!! Onze club is tevens de stichter van het Limburgs kampioenschap alle rassen dat elk jaar door een andere club georganiseerd wordt. Elk jaar organiseert onze club verschillende GHP I II III wedstrijden en om het jaar krijgen we een CAC toegewezen! Wij zijn ook bijzonder trots op onze jaarlijkse organisatie van onze barbecue die samen valt met onze clubwedstijd voor onze eigen leden zodat ze al een beetje het “wedstrijd-gevoel” kunnen ervaren.

Wij hebben het volste vertrouwen dat onze club nog vele jaren een vaste waarde zal blijven. Door de vele jonge honden die op OTVL hun wekelijkse training krijgen zijn we verzekerd voor een fijne toekomst !!!!!!!!! waarvoor DANK aan al onze leden.

 
Ons Bestuur

foto vlnr: Ramaekers Genevieve, Peter Beunekens, Marleen Huyskens, Angelo Barbarotta
 

Ligging

Onze club is heel gemakkelijk te bereiken, ze ligt vlak tegen de E313/A2. Neem afrit nr 26 en neem de richting Lummen. na een honderdtal meter neem je de eerste straat rechts, dit is richting centrum. Aan het rond punt neem je de tweede afslag naar de Groenstraat. Deze volg je tot het einde. Sla rechtsaf en volg tot juist voor de brug van de E313/A2, daar sla je rechts in, een onverharde weg. OTV ligt nu aan je rechterkant.

 

Trainingsdagen

Dinsdag:
Vanaf 18.30 uur training B. gehoorzaamheid
20.00 uur training C . Pakwerk (volgens volgorde lijst )

Donderdag:
Vanaf 18.30 uur training B. gehoorzaamheid
20.00 uur training C . Pakwerk (volgens volgorde lijst )

Zondag:
Vanaf 08.00 uur mogelijkheid tot speuren in groep
09.00 uur gehoorzaamheid
10.30 uur Pakwerk (volgens volgorde lijst )
 

Pakwerkers

Stefan Jouck
Peter Beunekens
Yves Appermont
Frederic Vandebon
Glenn Debie

 

Contact

Heeft U vragen over de club, geef ons gerust een seintje.
Wilt U eens een bezoekje brengen en weet niet juist waar de club is, laat het ons weten en we zullen U proberen te helpen

Adres:

Onze Trouwe Vriend Lummen v.z.w.
Sportcentrum / Lindekensveld
3560 Lummen

Secretariaat : inschrijvingen en vragen rond lidmaatschap Angelo.Barbarotta@telenet.be
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.